Video’s: Klanten vertellen

Maar hoe werkt makkelijk werken nu in de praktijk? Bekijk en luister hoe andere bedrijven Semantica voor hun kantoorprocessen inzetten en laat u inspireren.

BigLift

BigLift Shipping is een rederij gespecialiseerd in wereldwijd transport van zware ladingen en projectladingen over zee. Het bedrijf bestaat sinds 1973 toen het werd opgericht onder de naam Mammoet Shipping. De meeste interne en externe communicatie binnen Biglift verloopt per e-mail.

Wij stelden aan Kees Visser, Dept. Manager Operations o.a.: Welke soorten documenten gebruiken jullie? Hoe deden jullie dat eerst? En hoe gaat dat nu? Wat zijn nog meer sterke punten?

 

Kijk voor meer informatie op www.bigliftshipping.com.

Reisswolf

Met het dienstenpakket: Archief-, Datavernietiging, Archiefopslag, Digitaal Archiefbeheer, kantooropruimingen en het inzamelen en afvoeren van kantoorafval biedt REISSWOLF u absolute veiligheid van uw gegevens en de garantie dat uw afval op een milieubesparende manier wordt afgevoerd.

Wij vroegen Freerk Potze, directeur van Reisswolf: Wie is Reisswolf? Hoe gebruiken jullie Semantica DMS? Waarom hebben julllie voor Semantica gekozen? Wat vinden jullie van Semantica DMS?

 

 

Kijk voor meer informatie op www.reisswolf.nl.

Nieuwsgierig hoe Semantica voor u werkt? Beschrijf in het kort uw eigen business case en wij laten het u graag ervaren.